Τα παιδιά του Πειραιά απέκλεισαν την Ίντερ και προκρίθηκαν στους «16» του UEFA Youth League

στις

Τό να βλέπεις τα παιδιά του Θρύλου να αγωνίζονται ο ένας για τον άλλον, να τα δίνουν όλα για τη φανέλα και να κυνηγάνε τα όνειρά τους, σε γεμίζει αισιοδοξία! Στην Ακαδημία του Ολυμπιακού υπάρχει ταλέντο και σίγουρα οι Πειραιώτες θα επενδύσουν σε αυτούς τους νέους ποδοσφαιριστές.. Δεν είναι μόνο η σημερινή πρόκριση επί της ισχυρής Ίντερ που μας γεμίζει αισιοδοξία. Αυτά τα παιδιά έχουν κάνει και άλλες μεγάλες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχουν δείξει τη δίψα που έχουν για να αγωνιστούν μία ημέρα στην πρώτη ομάδα.

Απέναντι στην Ίντερ του Κριστιάν Κίβου, οι μάγκες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έδειξαν για ακόμα μία φορά ότι είναι έτοιμοι. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν κατάθεση ψυχής, έπαιξαν με πάθος για τη φανέλα και στο τέλος δικαιώθηκαν, πανηγυρίζοντας μαζί με τον κόσμο που βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη, για να στηρίξει το μέλλον του Ολυμπιακού.

Αυτά τα παιδιά δεν σταματάνε να κυνηγάνε το όνειρό τους, θέλουν να βρεθούν στην πρώτη ομάδα και σίγουρα θα τα καταφέρουν. Διότι όταν παίζεις με πάθος και ψυχή, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις…